top of page

VI Jornades d’Ensenyament de les Ciències. Investiguem la Biodiversitat

Secretaria tècnica

27 abr 2023

El proper 5 i 6 de maig tindran lloc les VI Jornades d’Ensenyament de les Ciències a la Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia (FETEP) de la UVic-UCC.

El punt 6 de la Declaració del II CNEA, “Ciència i Educació, una simbiosi fèrtil”, posa de relleu el potencial transformador d’iniciatives que uneixen la recerca i els processos d’aprenentatge. És el cas del projecte Patis Biodivers que impulsa la UVic-UCC per a que l’alumnat conegui de prop la biodiversitat dels seus espais d’esbarjo.


Enguany les Jornades d’Ensenyament de les Ciències es relacionen amb el projecte PATIS BIODIVERS liderat per professorat del Grup de Recerca en Construcció de Coneixement (GRECC) i porten per lema “Investiguem la Biodiversitat”. Estan destinades a professorat de totes les etapes educatives (infantil, primària i secundària), així com a professionals de l’educació ambiental i estudiants dels graus de mestre. L’objectiu és difondre bones experiències per treballar la biodiversitat a les aules, així com també promoure la reflexió sobre la importància de treballar aquesta temàtica.


Durant la tarda del divendres 5 de maig, hi haurà un seguit de ponències per treballar la biodiversitat a l’aula i el matí del dissabte 6 de maig, hi haurà diversos tallers per donar recursos i idees al professorat per treballar a l’aula, en relació a les xarxes de relacions oceàniques, jocs per treballar la biodiversitat, així com també recursos per investigar la biodiversitat d’insectes i ocells del pati.


Les inscripcions són gratuïtes i es tancaran el proper dilluns 1 de maig. Podeu inscriure-us i consultar més informació al web de les Jornades la Universitat de Vic.

bottom of page