top of page

La Declaració del II CNEA

CNEA

3 ene 2022

Ja disposa de 184 adhesions en només un any. El que demostra l’interès en avançar cap a una educació ambiental que contribueixi a la transformació col·lectiva més enllà de les accions individuals.

La segona edició del Congrés Nacional d’Educació Ambiental (CNEA) es va cloure el novembre de 2021 amb una Declaració amb les principals conclusions. A partir de llavors, qualsevol persona o entitat interessada en impulsar l’educació ambiental es podia adherir formalment a aquesta Declaració. En només un any, s’han obtingut 184 adhesions, la qual cosa demostra l’interès en avançar cap a una educació ambiental que contribueixi a la transformació col·lectiva més enllà de les accions individuals.


La Declaració del II CNEA és el document resultant de les 7 sessions de debat i reflexió celebrades en el marc del Congrés entre 2020 i 2021. El document conté 10 principis en forma de Decàleg i 7 compromisos que adopten les persones i entitats adherides per fer-ho. La Declaració completa es pot consultar al web cnea.cat/declaració.

El CNEA disposa d’una Secretaria Tècnica que li dona suport. Durant l’any 2022 aquesta secretaria ha dut a terme un seguiment de les adhesions i de les accions derivades de la Declaració. El formulari d’adhesió a la Declaració del II CNEA es va obrir el 15 de desembre de 2021 i durant 2022 s’ha arribat a les 184 adhesions.


Més de la meitat de les adhesions són per part de particulars. L’altra meitat es reparteix entre una gran diversitat de perfils, que apleguen administracions, entitats, empreses i centres educatius i universitaris. Les entitats concretes es poden consultar al web cnea.cat/entitats-adherides on s’actualitzen periòdicament.


Encara no t’has adherit? T’animem a fer-ho a través d’aquest formulari, com a particular o com a representant d’una organització, i a adoptar el Decàleg i compromisos com a propis.
bottom of page