top of page

El V Fòrum de Medi Ambient i Món Local

Secretaria tècnica

13 mar 2023

Unes 400 persones es van trobar a Mataró el 28 de febrer i 1 de març per parlar sobre la transició energètica, la naturalització de ciutats i pobles i els reptes ecosocials del segle XXI.

L'Àrea d'Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona ha organitzat el V Fòrum de Medi Ambient i Món Local sota el lema "Idees per repensar, accions per transformar”, un esdeveniment que ha reunit agents públics i privats del sector de la sostenibilitat i ha permès compartir el treball i les experiències del món local.


L'esdeveniment es va celebrar el 28 de febrer i l'1 de març a Mataró i va comptar amb gairebé 400 persones, incloent-hi molts alcaldes i alcaldesses, tècnics municipals, entitats i empreses del sector ambiental.


L'esdeveniment va abordar tres àrees temàtiques: la transició energètica i l'acció climàtica, la naturalització de ciutats i pobles, i els reptes ecosocials del segle XXI. Moltes de les reflexions realitzades a l’espai dedicat als reptes ecosocials van estar relacionades amb la conscienciació i l’educació ambiental.


Podeu trobar més informació de la jornada i els seus resultats al web del Fòrum de Medi Ambient.

bottom of page